Oppussing

Oppussing bolig

Er det på tide å sette i stand bolig? Torolf Stenersen AS er en anerkjent byggmester fra Sandefjord som er ekspert på istandsettelse av bolig og andre typer håndverksaktiviteter. Vi er en veletablert bedrift basert på en sunn økonomi - noe som gir deg sikkerhet i forbindelse med større byggeprosjekter. Derfor har vi blitt et attraktivt valg i Sandefjord og Vestfold.

 

Bolig - vi tilbyr stor faglighet

 

Hos oss jobber kompetente fagfolk som vet hva de gjør. Ingenting overlates til tilfeldigheter og vi jobber kontinuerlig på å holde oss oppdaterte innen de nyeste teknikkene i håndverksbransjen. Vår store faglige stolthet er med på å sikre resultater etter de høyeste standardene på området - hver gang.

 

Bolig - vi håndterer alle typer håndverksoppdrag

 

Takket være eget snekkerverksted og moderne verktøy kan vi ta for oss alle typer håndverksoppdrag innen bolig. Vi kan dessuten fungere som totalentreprenør takket være våre gode kontakter til underleverandører innen mur, maling, vvs og tilsvarende.

 

Har du spørsmål vedrørende hva vi tilbyr innen bolig er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen hos Torolf Stenersen AS i Sandefjord.