Enebolig

Enebolig

Har du behov for en ekspert på enebolig? Vi har lang erfaring med alle oppdragstyper vedrørende enebolig. Vi forestår renovering, tilbygg og totalentreprise med stor profesjonalisme og høy kundeservice. Alle våre oppdrag - uansett størrelse - preges av vårt store engasjement, og vi setter vår ære i å overholde avtaler og deadlines.

 

Enebolig - vi er en allsidig byggmester

Torolf Stenersen AS i Sandefjord / Vestfold har alle nødvendige godkjennelser og sertifikater for å kunne jobbe med enebolig. Vi samarbeider dessuten med en rekke underleverandører slik at vi kan fungere som entreprenør på større byggeprosjekter. Vi kan gjennom våre kontakter oppnå stor effektivitet og lønnsomhet.

 

Enebolig - vi har stor faglig stolthet

Vi liker hva vi driver med, har stor faglig stolthet og benytter utelukkende kvalitetsmaterialer. Dette sikrer oss resultater i harmoni med de høyeste byggetekniske standardene, og vi har gjort en lang rekke kunder fornøyde opp gjennom tiden.

 

Har du spørsmål vedrørende enebolig er det bare å ta kontakt.

Velkommen hos Torolf Stenersen AS i Sandefjord / Vestfold.