Byggmester

Byggmester

Har du behov for en byggmester? Torolf Stenersen AS er en anerkjent byggmester i Sandefjord / Vestfold som kan fungere som totalleverandør i forbindelse prosjekter innen bygg og anlegg. Vi har alle de nødvendige godkjennelser og sertifikater for å utføre en lang rekke forskjellige oppdragstyper. Vi sikrer at byggeprosjektet utføres lønnsomt og bevarer god styring under hele forløpet.

 

Byggmester, byggmestere - vi prioriterer tillit høyt

Vi er en byggmester som ønsker å skille seg ut fra andre byggmestere. Derfor prioriterer vi tillit gjennom dialog og punktlighet. Vi sørger for at våre oppdragsgivere opplever stabile og kompetente håndverkere hver gang vi utfører oppdrag. Gjennom denne prioriteringen har vi etter hvert fungert som byggmester for en lang rekke fornøyde kunder i både privat og offentlig sektor.

 

Byggmester, byggmestere - vi holder vår kunnskap oppdatert

Vi har stor faglig stolthet og holder oss kontinuerlig oppdaterte på den tekniske utviklingen i byggebransjen slik at vi kan fortsette med å tilby bransjens beste løsninger.
 

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som byggmester er det bare å ta kontakt.