Båthus

Båthus

Ønsker du å bygge båthus? Vi har etablert oss som en ledende aktør i Sandefjord og Vestfold innen bygging av båthus. Våre båthus holder høy kvalitet, er basert på de fremste byggeteknikkene og konstruert av kvalitetsmaterialer. Dette er viktig siden båthus skal tåle kraftige påkjenninger fra blant annet vær og vind.

 

Båthus - våre hus trenger lite vedlikehold

Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet trenger ditt båthus bare lite vedlikehold. Våre håndverkere har lang erfaring og vet hvilke løsninger som fungerer. Vi holder vår omfattende viten oppdatert løpende slik at våre båthus alltid er basert på nyeste kunnskap på området. Det er forøvrig viktig å søke om tillatelse før oppføringen av båthus.

 

Båthus - vi har stort nettverk

Vårt store nettverk i bransjen er en fordel i forbindelse med større entrepriser. Vi kan fungere som totalentreprenør og sikre god progresjon og lønnsomt i alle byggeprosjekter - uansett omfang.

 

Har du spørsmål vedrørende bygging av båthus er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen hos Torolf Stenersen AS i Sandefjord.