Bad

Bad

Ønsker du å pusse opp bad? Når det gjelder oppussing eller bygging av baderom er det nødvendig å være meget grundig. Hvert år tapes det store pengesummer på grunn av vann- og fuktskader etter dårlig utført arbeid. Vi er en anerkjent håndverksbedrift i Sandefjord / Vestfold med våtromssertifikat og stor ekspertise på bad.

 

Bad - billige løsninger kan bli dyre på sikt

Konsekvensene av dårlig utført oppussing kan fort bli uoversiktlige og påvirke hele boligen. Velger du oss, velger du en profesjonell aktør som jobber etter de høyeste standardene på området. Vi implementerer omfattende kunnskap og benytter kvalitetsmaterialer for å sikre deg mot ubehagelige overraskelser i fremtiden.

 

Bad - vi prioriterer høy kundeservice

Som en naturlig del av vårt tilbud vil du oppleve høy kundeservice. Vi prioriteter god dialog med våre kunder for å sikre oss at alle behov og ønsker blir oppfylt i størst mulig omfang.

 

Har du spørsmål vedrørende oppussing av bad er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen hos Torolf Stenersen AS i Sandefjord.