Bad

Bad

Ønsker du å pusse opp bad? Når det gjelder oppussing eller bygging av baderom er det nødvendig å være meget grundig. Hvert år tapes det store pengesummer på grunn av vann- og fuktskader etter dårlig utført arbeid. Vi er en anerkjent håndverksbedrift i Sandefjord / Vestfold med våtromssertifikat og stor ekspertise på bad.

 

Bad - billige løsninger kan bli dyre på sikt

Konsekvensene av dårlig utført oppussing kan fort bli uoversiktlige og påvirke hele boligen. Velger du oss, velger du en profesjonell aktør som jobber etter de høyeste standardene på området. Vi implementerer omfattende kunnskap og benytter kvalitetsmaterialer for å sikre deg mot ubehagelige overraskelser i fremtiden.

 

Bad - vi prioriterer høy kundeservice

Som en naturlig del av vårt tilbud vil du oppleve høy kundeservice. Vi prioriteter god dialog med våre kunder for å sikre oss at alle behov og ønsker blir oppfylt i størst mulig omfang.

 

Har du spørsmål vedrørende oppussing av bad er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen hos Torolf Stenersen AS i Sandefjord.

Byggmester

Byggmester

Har du behov for en byggmester? Torolf Stenersen AS er en anerkjent byggmester i Sandefjord / Vestfold som kan fungere som totalleverandør i forbindelse prosjekter innen bygg og anlegg. Vi har alle de nødvendige godkjennelser og sertifikater for å utføre en lang rekke forskjellige oppdragstyper. Vi sikrer at byggeprosjektet utføres lønnsomt og bevarer god styring under hele forløpet.

 

Byggmester, byggmestere - vi prioriterer tillit høyt

Vi er en byggmester som ønsker å skille seg ut fra andre byggmestere. Derfor prioriterer vi tillit gjennom dialog og punktlighet. Vi sørger for at våre oppdragsgivere opplever stabile og kompetente håndverkere hver gang vi utfører oppdrag. Gjennom denne prioriteringen har vi etter hvert fungert som byggmester for en lang rekke fornøyde kunder i både privat og offentlig sektor.

 

Byggmester, byggmestere - vi holder vår kunnskap oppdatert

Vi har stor faglig stolthet og holder oss kontinuerlig oppdaterte på den tekniske utviklingen i byggebransjen slik at vi kan fortsette med å tilby bransjens beste løsninger.
 

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud som byggmester er det bare å ta kontakt.

 

Båthus

Båthus

Ønsker du å bygge båthus? Vi har etablert oss som en ledende aktør i Sandefjord og Vestfold innen bygging av båthus. Våre båthus holder høy kvalitet, er basert på de fremste byggeteknikkene og konstruert av kvalitetsmaterialer. Dette er viktig siden båthus skal tåle kraftige påkjenninger fra blant annet vær og vind.

 

Båthus - våre hus trenger lite vedlikehold

Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet trenger ditt båthus bare lite vedlikehold. Våre håndverkere har lang erfaring og vet hvilke løsninger som fungerer. Vi holder vår omfattende viten oppdatert løpende slik at våre båthus alltid er basert på nyeste kunnskap på området. Det er forøvrig viktig å søke om tillatelse før oppføringen av båthus.

 

Båthus - vi har stort nettverk

Vårt store nettverk i bransjen er en fordel i forbindelse med større entrepriser. Vi kan fungere som totalentreprenør og sikre god progresjon og lønnsomt i alle byggeprosjekter - uansett omfang.

 

Har du spørsmål vedrørende bygging av båthus er det bare å ta kontakt.

 

Velkommen hos Torolf Stenersen AS i Sandefjord.