Se bilder fra våre prosjekter i bildegalleriet

Bygg- og Tømrermester Torolf Stenersen AS er et veletablert og allsidig byggmesterfirma som ble etablert i 1989 og som holder til i Gjekstadveien 5 i Sandefjord.

 

Totalentreprenør

Vi utfører de fleste oppdrag som hoved- eller totalentreprenør slik at du som kunde bare har én ansvarlig å forholde deg til. Bedriften har mange faste samarbeidspartnere innen VVS, malingstjenester, anleggsgartner, elektro, mur/betong, blikk og ventilasjon for å nevne noen, og sammen med disse skreddersys utførsel og kvalitet på alle oppdrag vi utfører.

Vi skal også være tilgjengelige, og satser på tilstedeværelse gjennom lokal tilhørighet. En kontinuerlig og god kontakt med kunden er viktig for å oppnå en løsning som er i tråd med kundens ønske og behov.

Dette gjør at vi ofte opptrer som totalentreprenør, slik at kunden kun
har én ansvarlig å forholde seg til, nemlig byggmesteren.
— Håvard Andre Andreassen, daglig leder i Torolf Stenersen AS

Vi utfører alle typer byggeoppdrag:

Vårt virkeområde er hovedsakelig oppføring av hytter og hus, tilbygg, restaurering, brygger og bad/våtrom samt små oppdrag for privatmarkedet med Vestfold som arbeidsområde. Med moderne verktøy utfører vi alle typer byggeoppdrag, alt fra grovt tømrerarbeid, til fint innredningsarbeid. Vi har de siste 15 årene vært samarbeidspartner med If forsikring og forsøker hver dag og leve opp til slagordet «rolig, det ordner seg».

V

 
 

Vi er pr. dato 37 ansatte og staben består av motiverte og dyktige medarbeidere hvorav 7 har mesterbrev, 1 byggteknikker, 23 med svennebrev, og 3 lærlinger. Vi er godkjent som opplæringsbedrift, og vi anser det som et stort og viktig ansvar å rekruttere ny arbeidskraft til tømreryrket.

Derfor har vi til enhver tid med oss lærlinger, og praktikanter fra yrkesskolen. Dette gir firmaet god tilvekst av dyktige fagarbeidere. Vi har lange og solide tradisjoner på å levere ekte og godt håndverk, og etter mange år med sikker drift har bedriften opparbeidet seg et godt renommé i markedet


Med eget snekkerverksted, og med moderne verktøy utfører vi alle
typer byggeoppdrag.
— Håvard Andre Andreassen, daglig leder i Torolf Stenersen AS

 

Vi utfører alle typer byggeoppdrag:

  • Ny bolig eller hytte
  • Tilbygg
  • Restaurering
  • Rehabilitering
  • Arkitekttegnede hus og hytter
  • Brygger
  • Bad
  • Terrasser
  • Vi gjør også mange badstuer, kjøkken og spesialinnredninger.

V

 
 

Torolf Stenersen i medier og sosiale medier:

Snakk med oss

BYGG- OG TØMRERMESTER TOROLF STENERSEN AS

Kontaktinfo

Adresse:
Gjekstadveien 5
3218 SANDEFJORD

Telefon:
33 46 38 00

Mobil:
91 34 43 90

Faks:
33 46 38 01

Org nr:
879.263.972

E-post

Torolf Stenersen - 91 34 43 90
torolf@torolfstenersenas.no

Håvard Andre Andreassen - 91 88 46 10
haavard@torolfstenersenas.no