Vi gleder oss over byggoppdragene i skjærgården


Vestfoldskjærgården har blitt en av de viktigste arbeidsområdene våre. Fra start av har vi hatt den store glede med å bygge hytter i alle slags størrelser og uttrykk - alle med sitt særpreg og arkitektur som passer fint inn i kysstlandskapet.

Hyttebygging er virkelig en av hjørnesteine i bedriften vår. Det samarbeidet vi har med hytteeiere, arkitekter, underleverandører, og samarbeidspartnere i 25 år, har resultert i at vi besitter en unik ekspertise og kompetanse innen bygging av fritidsboliger i det spesielle kystlandskapet i Vestfold. Fylket Vestfold er den kystlinjen i Norge med størst antall hytter. 

 
 

Den gode kjennskapen vi har opparbeidet om lokale forhold og arbeidsprosessen fra planleggingstadiet til ferdig hytte, gjør at vi føler oss robuste og ser positivt inn fremtidens hyttemarked i Vestfold. 

I tillegg til tradisjonell byggmestervirksomhet, har vi også etter hvert fått lang og god erfaring med oppføring av arkitekttegnede hus og hytter. Kunder i denne delen av markedet ønsker ofte skreddersydde løsninger, samt en bolig med det lille ekstra, både med tanke på detaljer og stil. 

 
 

 

For oss er dette gode utfordringer, og vi skal stå for kvalitet hele veien. Vi har i tillegg et nært samarbeid med både kunde og arkitekt. Dette bidrar til å gi optimale løsninger og et godt resultat.


Klikk på bildet for å forstørre